You are currently viewing Johannes Fogs fond har igen i år sponsoreret os

Johannes Fogs fond har igen i år sponsoreret os

Opfinderskole er drevet af både private og frivillige mennesker, som har et stort ønske om, at give en masse inspiration til leg og kreative indslag, til både børn og voksne, så de kan se at der findes andet end at se på en skærm. 

Der ligger derfor en masse timer og materialer bag, når vi tager ud til events, laver opfindersøndage for børn, deltager i private såvel som virksomhedsarrangementer. 

Derfor er vi altid ekstra begejstret når andre lokale virksomheder ønsker at støtte op om vores arbejde, og vi er derfor så fantastisk glade for at Johannes Fogs Fond igen i år har valgt at støtte os med et sponsorat på 20.000 kr. 

Med de penge har vi mulighed for at opbygge vores nye Opfinderværksted, så flere børn har mulighed for at få inspiration fra, og deltage i, vores opfindelser og kommende arrangementer i 2020. 

Stort tak til Johannes Fog, som gør det muligt for os at udvikle vores koncept her i Opfinderskolen. 

Hvordan lærer jeg mine børn at lege selv

FÅ 7 TIPS TIL AT FREMME KREATIVITET HOS BØRN

Vores mission er at forbinde leg, kreativitet og læring sammen i børnehøjde, så børn kommer ud af værelset og væk fra iPad og tv’et, og ud i naturen og bruge deres hænder samt styrke kreativiteten. 

Skriv dit navn og e-mail nedenfor, så sender vi de 7 tips direkte til din indbakke – og du vil samtidig høre fra os, når vi har nye tips og tricks til dig og dit barn/børn. 

Skriv et svar