You are currently viewing Mobil Minigolf på Lyngby Stadion

Mobil Minigolf på Lyngby Stadion

TUSIND TAK til alle der var forbi vores mobile minigolfbaner på Lyngby Stadion!

Hvis du bor i eller omkring Kongens Lyngby, og er fodboldfan, så var du måske på Lyngby Stadion i går d. 19 marts, og så Superligaens Lyngby BK spille 1:1 mod  AC Horsens, da de tørnede sammen på den grønne plæne. 

Men det er faktisk ikke liiige fodboldspillet jeg vil skrive om i dag (selv og jeg er en stor fodboldfan, og det var en vigtig og spændende kamp for Lyngby fans), så var det faktisk det der skete UDENFOR banen der var en endnu større oplevelse. 

Vi i Opfinderskolen havde nemlig den KÆMPE ære og store fornøjelse at få lov til, at komme med vores Mobile Minigolfbaner, til stor glæde for de mere end 5.800 tilskuere der var mødt op på stadion .

Her spillede børnene mod hinanden. forældre der tog en match med deres børn, og en masse grin og fantastisk stemning hele dagen.

Så hvis du kom forbi, så tusind tak, håber du syntes at det var lige så fedt som vi gjorde!

Hvordan lærer jeg mine børn at lege selv

FÅ 7 TIPS TIL AT FREMME KREATIVITET HOS BØRN

 – Også selv om du IKKE er en kreativ forældre!

Vores mission er at forbinde leg, kreativitet og læring sammen i børnehøjde, så børn kommer ud af værelset og væk fra iPad og tv’et, og ud i naturen og bruge deres hænder samt styrke kreativiteten. 

Skriv dit navn og e-mail nedenfor, så sender vi de 7 tips direkte til din indbakke – og du vil samtidig høre fra os, når vi har nye tips og tricks til dig og dit barn/børn. 

Skriv et svar