Opfinderskole

VORES PLANER

Vi har store ønsker og planer med Opfinderskole og målet er at oprette en rigtig Opfinderskole som fritidsaktivitet/Opfinder Camps/events.

Derudover ønsker vi også i fremtiden at kunne opstarte samarbejder med skoler, omkring skole projekter & tema-dage. På den måde kan vi både inspirere skolerne og børnene til at lave sjove opfindelser og lege med kreativiteten. 

Og selvfølgelig vil vi udbygge Online aktiviteterne her på hjemmesiden, på vores Facebook side og vise processerne og prototyperne via vores YouTube kanal.

STØT OS

Men alt dette kræver både opstartsmidler til bl.a. udstyr, værktøj & materialer, selv om der er en masse frivillige der støtter op om projekterne og Opfinderskole. 

Så hvis du ønsker at støtte fremtiden & kreative oplevelser for børn & unge, så tager vi altid imod bidrag med åbne arme og taknemmelighed.

Du kan give et bidrag via CareMaker!  [Klik her]

FIRMAER

Hvis du er ejer eller en del af en virksomhed, som gerne vil støtte op om fremtidens børn og unge, og de mange aktiviteter vi opsætter og er en del af, så er du meget velkommen til at kontakte os og blive firmasponsor. 

BLIV EN DEL AF TEAMET

Vi kan altid bruge engagerede og kreative mennesker på vores team af både frivillige og freelancere. Så hvis du brænder for at gøre en forskel for børn og unge samtidig med at du elsker at være kreativ, så skriv endelig en mail til os og ansøg om at komme med: opfinderskole@gmail.com

Eller kontakt os via denne kontaktform her:  Opfinderskole

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvordan lærer jeg mine børn at lege selv

FÅ 7 TIPS TIL AT FREMME KREATIVITET HOS BØRN

Vores mission er at forbinde leg, kreativitet og læring sammen i børnehøjde, så børn kommer ud af værelset og væk fra iPad og tv’et, og ud i naturen og bruge deres hænder samt styrke kreativiteten. 

Skriv dit navn og e-mail nedenfor, så sender vi de 7 tips direkte til din indbakke – og du vil samtidig høre fra os, når vi har nye tips og tricks til dig og dit barn/børn.