Opfinderskole

Jacob Winther

Opfinderskole er stiftet af Jacob Winther, med det formål at fremme børn & unges kreativitet og lyst til at lære i praksis. Eksperimentere. Opfinde. Udforske. Og have det sjovt sammen! Ud af børneværelset og sluk for Ipad’en! Jacob er privat far til Jonathan & Sofie og skilt. Til dagligt driver han sin egen virksomhed igennem 25 år, som IT-specialist indenfor Microsoft teknologier og IT-sikkerhed. Jacob bruger fritiden på at spille musike, opfinde sjove, brugbare og skøre projekter. Er gør-det-selv-mand, havemand, vinterbade og livsnyder. Har elsker at opfinde og bygge alt muligt med børnene, og har gjort det de sidste mange år.

Jonathan

Jonathan er en fast deal af Opfinderskole, da han er Jacobs søn. Men Jonathan har også en stor opfinder i maven, og elsker at prøve nye ting af, og er efterhånden rigtig skrap til at lodde, holde styr på volt / ampere / Plus / Minus / kortslutninger, og udtænke, sammensætte & konstruere ting. Så har bruger ofte sin fritid på at udtænke nye opfindelser sammen med Jacob, som de senere kan bruge til Opfinderskole arrangementer, events og private arrangementer.

Camilla Krath

Camilla Krath

Camilla er Freelance konsulent her hos Opfinderskole. Hun har opbygget og designet vores hjemmeside, og holder styr på det der kommer her på siden. Derudover hjælper hun med sociale medie strategier, overordnet strategier for Opfinderskole, arrangementplanlægning og markedsføring. Camilla driver til dagligt hendes eget konsulentfirma: camillakrath.dk

Opfinderskole

Frivillige

Derudover er der tilknyttet DTU studerende og frivillige i projektet. Sammen prøver vi at indsamle opstartsmidler, til at starte opfinderskole/opfinder-Camps for børn & unge. Ønsker du at støtte os og blive en del af vores team, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har altid brug for engageret hjælpere.

Hvordan lærer jeg mine børn at lege selv

FÅ 7 TIPS TIL AT FREMME KREATIVITET HOS BØRN

Vores mission er at forbinde leg, kreativitet og læring sammen i børnehøjde, så børn kommer ud af værelset og væk fra iPad og tv’et, og ud i naturen og bruge deres hænder samt styrke kreativiteten. 

Skriv dit navn og e-mail nedenfor, så sender vi de 7 tips direkte til din indbakke – og du vil samtidig høre fra os, når vi har nye tips og tricks til dig og dit barn/børn.