You are currently viewing Arrangør på Forskningens døgn 2021

Arrangør på Forskningens døgn 2021

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der skaber mødesteder mellem forskere og borgere. Festivallen foregår hvert år i uge 17 har cirka 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. I 2021 åbner festivallen fredag den 23. april og kører til og med torsdag den 29. april.

Vi hos Opfinderskole har en masse opfindelser i ærmet,  som kan lære børn og barnlige sjæle omkring både videnskab, miljø og naturvidensskab, som bringer både sjov og læring hjem i stuen.

Derfor har vi i den anledning set en sjov mulighed for at være en del af Forskningens døgn 2021, og har lige fået bekræftet at, vi både har fået titlen som arrangør, samt fået en bevilling på 21.000 kroner til vores arrangementer.

Det betyder at vi i samarbejde med Forskningens døgn og Visit Lyngby kommer til at lave et sjovt online event i weekenden den 24+25. april 2021, hvor vi sammen med byens børn vil lave en masse sjove og lærerige opfindelser. 

Hvad det hele går ud på, vil vi afsløre når vi nærmer os, så hold øje med vores hjemmeside eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, og du får mere information direkte i din indbakke. 

Du kan skrive dig op nedenfor, og samtidig få tilsendt en guide med 7 tips til at fremme kreativiteten hos dine børn. 

Hvordan lærer jeg mine børn at lege selv

FÅ 7 TIPS TIL AT FREMME KREATIVITET HOS BØRN

Vores mission er at forbinde leg, kreativitet og læring sammen i børnehøjde, så børn kommer ud af værelset og væk fra iPad og tv’et, og ud i naturen og bruge deres hænder samt styrke kreativiteten. 

Skriv dit navn og e-mail nedenfor, så sender vi de 7 tips direkte til din indbakke – og du vil samtidig høre fra os, når vi har nye tips og tricks til dig og dit barn/børn. 

Skriv et svar