You are currently viewing Magnetfisketur for Rudersdal Lilleskole

Magnetfisketur for Rudersdal Lilleskole

Årets første arrangement i Opfinderskole var en Magnetfisketur for børnene på Rudersdal Lilleskole. 

Efter at Jacob og hans søn Jonathan d. 1. januar havnede på forsiden hos TV2 Lorry med deres fund af en kniv på bunden af Holte sø, der dateres tilbage fra 2. verdenskrig, har der været stor interesse for Magnetfiskeri. 

Derfor arrangerede Rudersdal Lilleskole at Opfinderskole skulle komme ud og snakke med børnene om Magnetisme, magneter og derefter skulle børnene selv prøver kræfter med magnetfiskeri. 

Jacob fra Opfinderskole kom ud og startede med at fortælle børnene om magneternes usynlige kraft, hvor stærke magneter er, hvad de bliver brugt til og hvordan magneter kan bruges til at hjælpe klimaet. 

Børnene var så begejstret og meget interesseret i at høre om disse fantastiske produkter. 

Derefter tog de alle sammen ud til en nærliggende sø og børnene fik lov til at prøve magneterne af, med magnetfiskeri. 

Herunder ser du hvad de bla.fandt på søens bund: 

 

Sådan kan du bruge magneter til at fiske med

Hvis du ønsker at få Opfinderskole ud til et lign. arrangement eller kender til en skole der ønsker at vi skal komme ud og fortælle børnene om Magneter mv. Så er du altid velkommen til at kontakte os lige her: 

Hvordan lærer jeg mine børn at lege selv

FÅ 7 TIPS TIL AT FREMME KREATIVITET HOS BØRN

Vores mission er at forbinde leg, kreativitet og læring sammen i børnehøjde, så børn kommer ud af værelset og væk fra iPad og tv’et, og ud i naturen og bruge deres hænder samt styrke kreativiteten. 

Skriv dit navn og e-mail nedenfor, så sender vi de 7 tips direkte til din indbakke – og du vil samtidig høre fra os, når vi har nye tips og tricks til dig og dit barn/børn. 

Skriv et svar