You are currently viewing Fantastisk dag i Liv i Lyngby

Fantastisk dag i Liv i Lyngby

Vi havde en fantastisk dag til årets byfest Liv i Lyngby 2021, og vi vil gerne sige 1000 tak til de mere end 600 børn og voksne der kiggede forbi. 

Vi havde, som en masse andre virksomheder og organistationer, en stand til årets byfest i Lyngby i weekenden d. 4 & 5 september 2021. 

Vejret var strålende, og efter en lang periode uden mulighed for at samles, så fik denne weekend virkelig både store og små til at komme ud, nyde vejret og de mange forskellige aktiviteter. 

Vi havde planlagt denne begivenhed i ugevis, og været i vores værksted og både bygge og samle, for at give alle en sjov mulighed for at komme og lege med os. 

Vi havde taget vores store mobile sø med, en rygende vulkan, over 400 mælkekartonner, 10 kasser fyldt med krea-ting, lim-pistoler og små motorer, som tilsammen gav børn og barnlige sjæle, muligheden for at bygge, dekorerer og afprøve deres helt egen mælkekartonbåd.

Liv i Lyngby 2021
Liv i Lyngby 2021
Liv i Lyngby 2021

Det var fantastisk at se hvor kreativ alle var med at dekorere deres mælkekartonbåde, og da de derefter kunne få lov til at afprøve dem i vores sø, så var glæden ekstra stor. 

Vi elsker at kunne lave sjove ting med, og for, børn, samtidig med at vi ser hvordan små ting kan blive til sjov kreative legetøj. 

Vi glæder os til at lave en masse andre aktiviteter i fremtiden, og siger endnu engang tak for alle der kiggede forbi vores stand til Liv i Lyngby 2021. 

Skriv et svar